Wellnessmassage


wellnessmassage bij Pedicure en Massagepraktijk Essenzio Emmeloord

Ontspanning door wellnessmassage

Een wellnessmassage is gericht op de ontspanning van lichaam en geest. Alle zintuigen komen in balans bij het ondergaan van een ontspannende wellnessmassage.  Een wellnessmassage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt hierdoor ondersteund en versterkt.

Verlichting door een wellnessmassage

Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-nek en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door massage verlicht worden. Wellnessmassage is masseren vanuit je hart: je laat al je gevoel door je handen stromen. Je werkt niet volgens een plan of schema, maar je luistert steeds bewust naar de intuïtie welke je wordt ingegeven in je contact met de persoon die je masseert. Je handen worden niet gestuurd vanuit je hoofd, maar vanuit je intuïtie.

Voor wie?

Je hoeft niet iets te mankeren om naar een masseur te gaan, aandacht voor jezelf is ook een goede reden en dan is deze ontspanningsmassage een aanrader! Het is onderhoud van ons eigen lichaam waar we dagelijks zoveel van verwachten en van vragen.

Een ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen

  • als cadeautje voor jezelf na, of  tijdens een drukke werkweek of als kado voor een ander
  • als je jezelf vermoeid en uitgeblust voelt.
  • als je even heerlijk wil ontspannen en je gedachten even wil verzetten.
  • als je last hebt van verkrampte of pijnlijke spieren.
  • maar zeker ook voor mensen die gewoon hun lichaam eens willen verwennen en relaxen.

Een Wellnessmassage kado geven aan iemand? Bestel een wellnessmassagebon in onze webwinkel!

Uw Wellnessmasseur

Onze massagepraktijk bevindt zich in Emmeloord en Nijetrijne, kom gerust langs voor meer informatie of vragen over een ontspannende wellnessmassage.  Bel 06 – 83 17 94 83 of maak een afspraak via het contactformulier.