Medisch Pedicure Wolvega


Medisch Pedicure Wolvega gaat over uw voeten !

Pleisters plakken hielp echt niet meer. Die likdoorns voelde ik op een gegeven moment de hele dag door. Tja, de behandeling van de pedicure deed wonderen.

Voetverzorging is verzorging van uw lichaam

Door een bezoekje te brengen aan de pedicure houdt u uw voeten in goede vorm en in uitstekende conditie. Het helpt bovendien om klachten te voorkomen. Als u klachten heeft, wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak. Na één behandeling loopt u op wolken naar buiten met een paar “nieuwe voeten”. Het is een kwestie van goed onderhoud, gewoon regelmatig laten doen, uw voeten hebben er baat bij. En: ze mogen weer gezien worden.

Twee keer in de week voetballen. Helemaal mijn sport. Totdat mijn voeten ineens begonnen te protesteren. Onze sportmasseur heeft mij doorverwezen naar de pedicure. Ik loop nu weer als een kievit.

Wist u dat?

 • 1 op de 3 Nederlanders wel eens naar een pedicure gaat of de pedicure aan huis laat komen?
 • Overmatig eelt verwijderen en nagels knippen de meest voorkomende behandeling bij pedicures is?
 • Mannen en vrouwen de wreef het mooiste onderdeel van hun voet vinden?
 • Zij hun teennagels en voetzool als lelijkste onderdelen beoordelen?
 • Mannen vaker last hebben van voetschimmel, zweetvoeten en ingegroeide nagels dan vrouwen ?
 • 1 op de 10 Nederlanders zich wel eens schaamt voor zijn voeten, vooral in het zwembad en bij het passen van schoenen?
 • Vrouwen meer last hebben van overmatig eelt en likdoorns dan mannen?

Advies

Naast het verwennen van uw voeten, verlost de pedicure u van ongemakken en helpt u in het voorkomen ervan. Wij adviseren u graag over de beste verzorging van uw voeten en de aanschaf van (sport)schoenen. Indien nodig verwijzen wij u door naar uw huisarts, specialist of podotherapeut.

Voor wie

Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Of u nu veel zit, staat, sport of loopt. Want realiseert u zich wel eens welk gewicht uw voeten moeten dragen? En wist u dat als uw voeten pijn doen, ongemerkt ook uw houding kan veranderen? Daardoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan.

Behandeling

In onze voor iedereen toegankelijke praktijkruimte op de begane grond verzorgen wij voor u graag de volgende behandelingen:

 • Het knippen en verzorgen van de nagels en nagelomgeving
 • Verwijderen van overtollig eelt en/of likdoorn
 • Behandelen van ingroeide of verdikte nagels
 • Behandeling van kloven
 • Incrèmen van de voeten

Ik sta de hele dag in mijn winkel. Dat merk ik als ik thuis kom aan het eind van de dag. Pijnlijke, vermoeide voeten, heel vervelend. Ik dacht eigenlijk dat daar niet veel aan te doen was. Wel dus.

bron: www.depedicure.nl

Uw pedicure

Onze pedicurepraktijk in Nijetrijne, vlak bij Wolvega is op de begane grond, kom gerust langs voor meer informatie of vragen over wat u zelf kunt doen of de pedicure voor u kan betekenen. Bel 06 – 83 17 94 83 of maak een afspraak via het contactformulier.

Andere links: