Nieuws


Loading

Gratis voetencheck bij Pedicure Essenzio

Aktie!

Voor iedereen die regelmatig sport of binnenkort meedoet aan een sportevenement zoals de Fish Potato Run of Triathlon in Emmeloord heeft Essenzio een leuke actie. Als je gebruik maakt van onze GRATIS voetencheck, ontvang je € 5,00 korting op een massage! Voer hieronder je gegevens in en ontvang een actiebon per mail!

Gratis Voetencheck voor iedereen

Om vrijuit te sporten, zijn gezonde voeten onmisbaar. De pedicure weet als geen ander hoe je je voeten in conditie krijgt en houdt. En als je voeten in vorm zijn, ben jij dat ook. Daarom kun je bij de pedicure terecht voor een gratis voetencheck in het kader van de actie Voeten in Vorm van Provoet en dus ook bij Pedicurepraktijk Essenzio in Emmeloord.

Voeten in vorm. Dat is waar deze campagne om draait. Als sporter ben je bewust bezig met je lijf. Je wilt gezond zijn en lekker in je vel zitten. Voeten spelen daarbij een belangrijke rol: ze brengen je overal naartoe en zijn vrijwel onmisbaar in een sportief leven.

Veel sporters weten niet dat de pedicure de aangewezen persoon is om voeten in conditie te krijgen en te houden. Vaak stappen ze bij klachten naar een huisarts of podotherapeut. Terwijl de pedicure specifieke kennis en kunde in huis heeft om sportvoeten vanaf de buitenkant in vorm te krijgen en te houden. Met deze campagne willen we sporters hiervan bewust maken.

Voor wie is de gratis voetencheck

Deze campagne gericht zich op alle sporters in Nederland. Of je nu professioneel bezig bent, of gewoon voor je hobby. We laten je graag kennismaken met de meerwaarde die de pedicure je kan bieden. Want als je voeten in vorm zijn, ben jij dat ook. En ben je wat minder sportief dan ben je natuurlijk ook van harte welkom voor een controle en advies bij Pedicure Essenzio in Emmeloord.

Bij Pedicure Essenzio kan iedereen (dus ook niet sporters)  terecht voor een gratis voetencheck in het kader van de Voeten in Vorm actie van Provoet. Maak een afspraak door te bellen met 06-83 17 94 83 of via het contactformulier.

Tips

Voorkomen is beter dan genezen, dus hier zijn een aantal tips :

  • Was je voeten meteen na het sporten, het liefst zonder zeep.
  • Schimmelinfecties zijn erg besmettelijk. Douche na het sporten met badslippers en droog je voeten goed af, ook tussen de tenen.
  • Laat overmatig eelt minimaal twee weken voor een wedstrijd verwijderen in verband met mogelijke klachten zoals een branderig gevoel.
  • Knip teennagels recht, niet te kort en houd rekening met de natuurlijke vorm van het witte randje.
  • Smeer je voeten in meteen voetcréme, deze houdt de huid soepel.
  • Kies voor schone sokken van natuurlijk, naadloos en vochtabsorberend materiaal.
  • Voorkom een weke huid en laat bij voorkeur (sport)schoenen tussen het dragen 24 uur rusten om het vocht te laten verdampen.
  • Vragen? Gewoon even bellen! 06-83 17 94 83

Gratis voetencheck bij Pedicure en Massagepraktijk Essenzio in Emmeloord