Gelnagels bij Pedicure Essenzio Emmeloord


gelnagels van pedicurepraktijk essenzio emmeloord

Gelnagels met Magnetic UV Gelpolish. 

Dit systeem combineert het gemak van nagellak met de kwaliteit van gel. De rage van dit moment!

KENNISMAKINGSACTIE bij Pedicure Essenzio:

Magnetic Gelnagels voor handen of voeten voor € 25!

Voor vrouwen die perfecte natuurlijke nagels willen, alle ‘huismiddeltjes’ al hebben geprobeerd en toch geen kunstnagels willen.

5 goede redenen om te kiezen voor Magnetic UV Gelpolish

  1. Magnetic UV Gelpolish is voor klanten die de natuurlijke nagels goed willen verzorgen en absoluut geen kunstnagels willen.
  2. Met de Magnetic UV Gelpolish heb je geen lange droogtijd. In tegenstelling tot nagellak kunt u snel de deur uit en mag u de nagels direct gebruiken zonder risico op beschadiging.
  3. Magnetic UV Gelpolish blijft wekenlang goed zitten: glanzend en krasvrij.
  4. Zonder navijlen voor een glad resultaat.
  5. Magnetic UV Gelpolish kan door ons gemakkelijk en zonder beschadiging van de nagelplaat worden verwijderd.

Dus bent u helemaal klaar met nagellak die snel afbladdert en wilt u geen kunstnagels? Magnetic biedt met Gelpolish dé oplossing!
De gel is sterk en flexibel en biedt daarnaast een goede versteviging van de natuurlijke nagel. Gelpolish wordt dun aangebracht en geeft een dekkend resultaat. Na 2 minuten in een UV lamp is de Gelpolish uitgehard. Een ideaal product voor klanten die geen kunstnagels willen.

Mooi verzorgde teennagels met Gelpolish van Magnetic

Wie wil er nou geen mooi verzorgde teennagels, de hele zomer lang! Gelpolish is eenvoudig aan te brengen en daardoor ideaal voor op de teennagels.

Teennagels groeien minder snel dan vingernagels waardoor de Gelpolish 4 tot 6 weken mooi blijft zitten met een prachtige glans. Gebruik één van de trendy kleuren en u kunt zeker gezien worden met open schoenen. Ook kunt u kiezen voor  een prachtige french pedicure met Gelpolish. Na de behandeling zijn de nagels direct droog en krasbestendig, u kunt weer snel en tevreden de deur uit.

Neem nu contact op voor een afspraak

gelpolish voor Magnetic Gelnagels van Pedicure Essenzio Emmeloord