Frisse schoenen met de ShoeFresh van Essenzio


Essenzio zorgt sinds kort voor frisse schoenen met behulp van de ShoeFresh. Een ingenieus apparaat dat schoenen steriliseert én droogt.
Frisse schoenen met de ShoeFresh van Pedicure Essenzio in Emmeloord

Tijdens de eerste stap worden de schoenen gesteriliseerd door middel van ozon, dat schimmels en bacteriën doodt. Tijdens de tweede stap droogt de Shoefresh de schoenen. Dit gebeurt van binnnen uit, wat beter is voor het materiaal van de schoen dan het drogen van bijvoorbeeld op de verwarming.

Nooit meer stinkschoenen

Schimmels, bacteriën en vocht zorgen ervoor dat schoenen gaan stinken. Shoefresh elimineert schimmels en bacteriën met behulp van een effectief sterilisatieproces. Daarnaast droogt de Shoefresh schoenen. Het resultaat is dat de muffe geur voor goed verdwijnt uit de schoenen en uit huis.

Ideaal voor natte sportschoenen

Tijdens het sporten zorgen natte velden voor veel vocht in je schoenen. Gecombineerd met zweet worden je schoenen een broeinest van bacteriën en schimmels. Zet je muffe en zompige sportschoenen na het sporten op de Shoefresh en de schoenen worden weer heerlijk fris en droog.

Juist voor pedicures

Maar liefst 12 procent van de Nederlandse bevolking heeft last van voetschimmel of schimmelnagels. De Shoefresh kan helpen besmetting vanuit je schoenen te voorkomen.

ShoeFresh Actie Essenzio

Alle klanten van Essenzio kunnen gratis gebruik maken van de ShoeFresh (max 2 paar schoenen per klant). Neem uw schoenen mee naar uw afspraak en wij zorgen ervoor dat u weer vertrekt met frisse schoenen. Nog geen klant? Maak een afspraak voor een behandeling en maak ook gratis gebruik van onze actie. Geen behandeling nodig? U kunt al gebruik maken van de SHoeFresh voor € 1,- per paar schoenen. Neem contact op voor meer informatie.

Bekijk de video